Eerste Asperges

De voorbereidingen voor het aspergeseizoen zijn weer in volle gang. We verwachten dat de eerste asperges rond 5-6 maart 2018.

We zijn in het aspergeseizoen dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 18 uur. De winkel is gevuld met allerlei lekkere ingrediënten om er een complete maaltijd van te maken.

Tevens hebben we de winnende wijn van het Brabants Aspergenootschap 2017 in onze winkel, het is de Col Reale Bianco, een heerlijke italiaanse wijn. Graag tot binnenkort !

Winkel

Wat verkopen we nog meer?
- geschilde asperges
- asperge-schilmesjes
- asperge-servetten
- asperge-sauzen
- huisgemaakte asperge-soep (NIEUW recept !)
- asperge-serveertang
- asperge-schalen
- eieren
- ham
- witte asperge-wijn
- theedoeken
- asperge-geschenkpakketten (ook zelf samen te stellen)

  • Asperges

    vanaf maart 2018
  • Genieten

    van deze heerlijke groente
  • We zien u graag

    in onze boerderijwinkel

Over Ons

In 1992 heeft Marc zijn eerste asperges aangeplant. Zijn ouders, Jo en Elly de Wit, hebben op dat moment een gemengd bedrijf met melkkoeien, vleesvarkens en een hectare asperges in de vollegrond. Marc plant de asperges met een verwarmingsslang onder de wortels, zodat de oogst vervroegd wordt. Na enkele jaren wordt de teelt uitgebreid met tunnels en meerdere velden asperges in de vollegrond.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.