Eerste Asperges

De asperge-velden zijn nu in rust om weer asperges te kunnen geven komend seizoen. Maar..... de eerste uitlopende asperges zijn alweer gespot, dus onze winkel opent weer op vrijdag 4 maart 2022 !!

We zijn in het aspergeseizoen dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 18 uur. De winkel is gevuld met allerlei lekkere ingrediënten om er een complete maaltijd van te maken, zoals warm gerookte zalm, vers geschrapte kriel, ambachtelijke beenham, verse eieren en diverse sauzen. Tevens hebben we de winnende wijn van het Brabants Aspergenootschap in onze winkel.

Vanaf medio juni ook verse blauwe bessen. Graag tot ziens in onze boerderijwinkel!

Winkel

Openingstijden (van begin maart t/m eind juni):

Maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 18 uur. Zondag's gesloten.

Onze openingstijden op feestdagen in 2022:

- 1e paasdag: gesloten
- 2e paasdag: 9 - 16 uur
- koningsdag 27 april: 9 - 17 uur
- bevrijdingsdag 5 mei: 9 - 17 uur

- hemelvaartsdag 26 mei: 9 - 17 uur
- 1e pinksterdag 5 juni: gesloten
- 2e pinksterdag 6 juni: 9 - 16 uur

Wat verkopen we nog meer?

- geschilde asperges
- verse eieren
- achterham en beenham
- kriel
- huisgemaakte aspergesoep
- warm gerookte zalm
- asperge-schilmesjes
- asperge-servetten
- asperge-sauzen
- asperge-serveertang
- asperge-schalen
- witte asperge-wijn
- theedoeken
- asperge-geschenkpakketten
(ook zelf samen te stellen)

VERS-automaat

Vanaf nu is ook onze VERS-automaat dagelijks (dus ook zondags) open van 8 tot 22 uur. Hier kunt u terecht voor (natuurlijk) verse asperges, huisgemaakte soep en salade, kriel, eieren, ham en zalm. Dus ook voor een last-minute aspergediner kunt u bij ons terecht.

Over Ons

In 1992 heeft Marc zijn eerste asperges aangeplant. Zijn ouders, Jo en Elly de Wit, hebben op dat moment een gemengd bedrijf met melkkoeien, vleesvarkens en een hectare asperges in de vollegrond. Marc plant de asperges met een verwarmingsslang onder de wortels, zodat de oogst vervroegd wordt. Na enkele jaren wordt de teelt uitgebreid met tunnels en meerdere velden asperges in de vollegrond.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.